Logo
 
# Share this page
 
 

Etablissement d'en Face Projects Local System

 
Ravensteinstraat 32, 1000 Brussel (Bruxelles) location
ets_den_face@skynet.be - http://www.etablissementdenfaceprojects.org
Numéro d'entreprise: on request Invalid BTW / TVA
Fondé: Mardi 21 Mai 2002

Cette asbl a été ajouté par le système. Êtes-vous membre et/ou le gestionnaire de cette association? L'exigence d'accès ici.


Description
Etablissement d'en face projects : algemeen

Sinds mei 2003 is Eva Gonzalez-Sancho actief als directeur van de Frac-Bourgogne te Dijon. Reeds voor haar vertrek uit Brussel trof een handvol individuen elkaar om de activiteiten in Etablissement d'en face projects vanaf juni te continueren. Sinds deze zomer heeft deze werkgroep tevens het beleid van Etablissement formeel in handen.

De werkgroep bestaat uit personen die vanuit verschillende perspectieven actief zijn met actuele beeldende kunst; beeldend kunstenaars Sven Augustijnen, Olivier Foulon, Harald Thys, Michael Van den Abeele, Peter Wachtler en Zin Taylor, Margot Vanheusden voorheen actief in Argos en het NICC, en tenslotte Etienne Wynants, voormalig redactiesecretaris van De Witte Raaf.

De artistieke coördinatie is in handen van Margot Vanheusden, de zakelijke coördinatie wordt waargenomen door Etienne Wynants.

De bundeling van krachten op vrijwillige basis van een aantal personen lijkt ons een garantie naar meer continuïteit en draagkracht om projecten voor te bereiden, te realiseren en uit te dragen. Bovendien bevordert een dergelijke samenwerking logischerwijze ook een conflict van ideeën, voorstellen en praktijken.

 


 
A
D
S

 

Annoncez (i)
 
VZW's ASBL's VoG's Powered by T-PI.be Alphabétique Annonces Calendrier Liens Web Connecter Contactez-nous Annoncez Infos & Aide Webmaster tools Plan du site
SHARE THIS PAGE
TOP