Logo
 
# Share this page
 
 

Campo Victorianieuwpoort Local System

 
Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent (Flandre orientale) location
info@campo.nu - http://www.campo.nu
Numéro d'entreprise: 0424.376.582
Fondé: Mardi 1 Janvier 2008

Cette asbl a été ajouté par le système. Êtes-vous membre et/ou le gestionnaire de cette association? L'exigence d'accès ici.


Description
CAMPO is een Gents kunstencentrum dat van start ging in januari 2008 o.l.v. artistiek directeur Dirk Pauwels en is het resultaat van een samensmelting van Victoria en Nieuwpoorttheater.

CAMPO is CAMPO victoria, CAMPO nieuwpoort en CAMPO boma: drie sites in Gent waar gewerkt en gepresenteerd wordt.

CAMPO kiest voor WERK.

CAMPO creëert én toont werk - zowel pril en kleinschalig werk als grote producties - zowel nationaal als internationaal - zonder eenduidige stijl en inhoud maar gecreëerd vanuit een bepaalde artistieke mentaliteit en noodzaak. Daarnaast houdt CAMPO een vinger aan de pols met het kunstonderwijs en het maatschappelijk georiënteerd werk.

CAMPO kiest voor KUNSTENAARS.

CAMPO ondersteunt, voedt, provoceert en bevraagt kunstenaars.

CAMPO speelt in op artistieke voorstellen van kunstenaars en daagt ze uit met specifieke opdrachten - zowel in een eenmalige samenwerking als op lange termijn - ongeacht de artistieke discipline.

CAMPO is nieuwsgierig en vernieuwend.

CAMPO kan bouwen op een jarenlange ervaring in het produceren en het presenteren van werk maar wil zichzelf constant in vraag stellen met één doel: het maken en tonen van artistiek vernieuwend, goed en relevant werk.

 


 
A
D
S

 

Annoncez (i)
 
VZW's ASBL's VoG's Powered by T-PI.be Alphabétique Annonces Calendrier Liens Web Connecter Contactez-nous Annoncez Infos & Aide Webmaster tools Plan du site
SHARE THIS PAGE
TOP