Logo
 
# Share this page
 
 

Air Antwerpen Local System

 
Oosterweelsteenweg 3, 2030 Antwerpen (Anvers) location
info@airantwerpen.be - http://www.airantwerpen.be
Numéro d'entreprise: on request Invalid BTW / TVA
Fondé: Samedi 1 Janvier 2000

Cette asbl a été ajouté par le système. Êtes-vous membre et/ou le gestionnaire de cette association? L'exigence d'accès ici.


Description
AIR Antwerpen vzw is een internationaal residentieproject voor kunstenaars, gevestigd in de voormalige sasmeesterswoning op het Eilandje, op de grens tussen de oude en de nieuwe haven, nabij het stadscentrum.

AIR Antwerpen is méér dan een receptieve werkplek voor buitenlandse kunstenaars. De organisatie wil zich profileren als een broedplaats voor hedendaagse kunst, een plek waar kunst ontwikkeld wordt en waar aan artistieke research wordt gedaan.

AIR Antwerpen is op zich geen tentoonstellingsplek voor beeldende kunst. De organisatie is wel actief binnen het nationale en internationale netwerk van beeldende kunst en gaat samenwerkingsverbanden aan die kunnen resulteren in research gerichte coproducties. De organisatie biedt ook ruimte voor kleinschalige presentaties, lezingen, workshops en debatten.

AIR Antwerpen kan dankzij haar inbedding in een stad met een rijk cultureel verleden en een bruisende hedendaagse kunstscëne een spontane dialoog opgang brengen tussen heden en verleden, tussen lokaal en globaal.

 


 
A
D
S

 

Annoncez (i)
 
VZW's ASBL's VoG's Powered by T-PI.be Alphabétique Annonces Calendrier Liens Web Connecter Contactez-nous Annoncez Infos & Aide Webmaster tools Plan du site
SHARE THIS PAGE
TOP